Ga direct naar:

Beerze Brouwerij Hotel (De Gouden Leeuw) beschikt over kamers, waarvan één suite. Alle kamers zijn luxe uitgevoerd en beschikken over;

  • Ruime tweepersoons boxspring
  • Een regendouche en een apart ligbad
  • Afzonderlijk toilet
  • Led televisie met kabelzenders


De kamers op de begane grond beschikken over een slaapbank voor twee kinderen. De kamers hebben uitzicht op de binnentuin en de kamers op de begane grond beschikken over een terras.

Verder zijn er diverse arrangementen te boeken waarbij u bij uw overnachting een diner naar keuze kunt bijboeken in het restaurant van de Gouden Leeuw of bijvoorbeeld een dagje wandelen of fietsen langs de Beerze in de Brabantse Kempen.

In het Beerze Brouwerij Hotel (De Gouden Leeuw) kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld uw trouwfeest, dit in combinatie met een overnachting in de bruidssuite moet een onvergetelijk dag voor u opleveren. Ook voor en vergadering of een zakelijk overleg bent u bij De Gouden Leeuw op het juiste adres. Verschillende vergaderruimtes voor grotere of kleinere gezelschappen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten en in combinatie met lunch of diner mogelijk.

Naast wellness mogelijkheden is het ook mogelijk om via de Gouden Leeuw uw outdoor-activiteiten te bespreken. Een tocht in een 4 x 4 jeep of op een quad over de Buikheide, alles behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als familie-uitstapje.

Historie

De historie van Brouwerij Hotel De Gouden Leeuw gaat ver terug in de tijd. De brouwerij is al eeuwen gevestigd op de locatie aan het dorpsplein. Volgens een verklaring van de Schout en Schepenen van Vessem was de brouwerij in ieder geval al "ver voor 1716" actief. De gebouwen zijn gerestaureerd en een gemeentelijk erfgoed.

Vessem is één van de kernen van de Brabantse gemeente Eersel. Vessem is gelegen 15 kilometer van het centrum van Eindhoven en het Brouwerij Hotel ligt op slechts 10 kilometer van Eindhoven Airport , midden in de natuur van de Brabantse Kempen. De ideale uitvalbasis voor een wandeling of fietstocht door de natuurgebieden rondom het Dal van de Beerze: de Cartierheide, Landschotse en Neterselse heide, Landgoed De Baest, Landgoed De Utrecht, of het natuurreservaat de Grote- en Kleine-meren.

Ook staat Vessem bekend om zijn historische bezienswaardigheden. Zo stamt de Sint Lambertuskerk met schilderingen van Jos Lommen, een leerling van Pierre Cuypers, uit 1882. De historische korenmolen is de grootste in zijn soort van Nederland. Alle bezienswaardigheden in de kern van Vessem kunnen aangedaan worden met een korte wandeling door Vessem. Mevrouw Fransje van Kempen heeft een fotografische verslaggeving gemaakt en gepubliceerd op de website www.vessemdekempen.nl .

Snelkoppelingen